DETOX MASSAGE OLIE – ROSEMARY AND LIME 1350904517362304766662059000716724307922652n

  •   Remt tot 87% AGEs
  •   Verhoogt elastine productie met maximaal 89%
  •   Stimuleert hyaluronzuur met maximaal 109%
  •   Uitstekende anti-oxidant en hydraterende effecten
  •   Vermindert UV-geïnduceerde huidbeschadigingen
 
Onze sensuele Detox Massage Oil is voorzien van een krachtige en beproefde * anti-oxiderende stof Rosamox ™, die in staat is om te voorkomen en te verminderen UV-geïnduceerde huidbeschadigingen, waardoor de huid verzacht, glad en goed geconditioneerd. De toevoeging als abrikozenpittenolie, Coconut, zoete amandel & Grape Seed Oliën biedt uitstekende anti-oxidant en hydraterende effecten.
 
BOOST ELASTINEPRODUCTIE MET TOT 89% BINNEN 48 UUR

Elastine is een eiwit dat voorkomt in een elastisch bindweefsel. Het is verantwoordelijk voor het vermogen van weefsels oorspronkelijke vorm weer na uitgerekt. Een eenvoudige test voor de veroudering van de huid is om te controleren hoe lang het duurt voor de huid om terug te slaan nadat ze-snuifje weggetrokken. (Je kunt het proberen op de rug van je hand.) De jonge huid schiet terug bijna onmiddellijk. De oude duurt maximaal enkele seconden. De reden voor dit verschil is kwantiteit en kwaliteit van elastine in de huid.

REMT TOT 87% AGE S BINNEN 24 UUR

AGEs of geavanceerde glycosyleringseindproducten producten zijn stoffen die een factor kan zijn bij veroudering en bij de ontwikkeling of verergering van veel degeneratieve ziekten, zoals diabetes, atherosclerose, chronisch nierfalen en Alzheimer.

STIMULEERT HYALURONZUUR MET TOT 109% BINNEN 48 UUR

Hyaluronzuur of HA, is een natuurlijk voorkomend gelachtige substantie binnen het lichaam; demping gewrichten, zenuwen en natuurlijk hydrateert de huid. Het is eigen moisturizer ons lichaam. Geen andere biologische stof kan zoveel water vasthouden HA leidt tot een verhoogde gladheid, ontharding en verminderde rimpels.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

  ROSAMOX

Geraffineerde met de krachtigste rozemarijn planten met het hoogste antioxidant niveaus mogelijk. Rosamox biedt bewezen voordelen op de huid, waaronder anti-oxidant, anti-glycatie en anti-aging voordelen.

  Abrikozenpitolie

Rijk aan gamma-linoleenzuur, die afkomstig is van essentieel vetzuur omega-6, die de huid om vocht evenwicht te behouden helpt. Bovendien, abrikozenpitolie bevat vitamine A en E, die de huid en langzaam tekenen van veroudering te kalmeren. De voedende eigenschappen van abrikozenpitolie zaadolie een anti-inflammatoir effect en vertoont ook tekenen van kalmerende kleine huidaandoeningen zoals eczeem.

  Druivenpitolie

De flavonoïde 'oligomere procyanidin', gevonden in druivenpitolie is een ongelooflijk sterke anti-oxidant, die bescherming bieden tegen cellulaire en weefsel schade veroorzaakt door vrije radicalen.

  Zoete amandelolie

Vol met anti-oxidanten, rijk aan vitamine E, A, D en B, eiwitten en rijk aan oliezuur en linolzuur. Deze combinatie maakt zoete amandelolie een uitstekende moisturizer, anti-inflammatoire, UV beschermer en rimpels verloopstuk.

  Kokosolie

helpt om een zijdezachte massage te creëren; biedt antioxiderende eigenschappen en door zijn specifieke vetzuuresters is het ideaal voor de gevoelige huid en vette huid.

 
GEBRUIKSAANWIJZING: Voor maximale resultaten, gebruik tweemaal daags gedurende 2 maanden. Neem ongeveer 5ml op je handen en masseer in de getroffen gebieden met behulp van cirkelvormige massage bewegingen, naar binnen en naar boven.