Biotherik

 

Moeiteloos fit, mooi en vitaal met BIOTHERIK!

Met BIOTHERIK kunt u grote sprongen maken - op het gebied van gezondheid, anti-aging, schoonheid en prestatieverbetering. 
Ze komen weer tot leven en worden ondernemend. Met meer kracht zult u overdag fris zijn en kunt u er zeker van zijn dat u veel hebt gedaan voor uw gezondheid en uiterlijk!

Dr. Kovarik werkt al vele jaren aan holistische koolzuurbehandelingen en heeft een speciale vorm van moeiteloze - niet-stressvolle - gezondheidstraining ontwikkeld met BIOTHERIK.

Enerzijds zorgt BIOTHERIK voor de best mogelijke verdeling van micronutriënten door het hele lichaam. Aan de andere kant worden de eigen ontwikkelings- en regeneratieprocessen van het lichaam geactiveerd en energieopslag aangevuld, die beschikbaar zijn voor hernieuwde belastingen in optimale hoeveelheden. De holistische ondersteuning van de complexe processen in het menselijk organisme verklaart de enorme reikwijdte van BIOTHERIK.

BIOTHERIK is een wetenschappelijk gefundeerde behandeling die de positieve invloed van koolzuur op het menselijk organisme gebruikt.