banner-vmatEN

Cellulite vaarwel! met de Shockwave (ook Acoustic wave terapie genoemd)

Hoe werkt Shockwave Acoustic Wave Therapy (AWT)?

De AWT behandelt de huid met pulserende perslucht terwijl de onderliggende huid, waar de cellulitis zich bevindt, wordt behandeld met drukgolven. De kracht van de akoestische schokgolven verbrijzelt en vernietigt de membraan rond de vetcellen en tast ook de de vetcellen zelf aan. Het stimuleert de aanmaak van bloedvaatjes in het behandelde gebied waardoor er een betere doorbloeding ontstaat met als gevolg een stevigere en gladdere huid met minder vetweefsel en cellulite.

553-shockwave-awt5

Cellulite

Cellullite komt voor bij 90% van de volwassen vrouwen. Ongeacht huidskleur, gewicht en gezondheid. Het komt voor op een droge en verslapte huid, met name de gebieden: billen, buiten- en binnenkant van de dijen en heupen. Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht, maar de uiting van cellulite kan wel worden versterkt door overgewicht. Cellulite komt voor bij zowel vrouwen met overgewicht als vrouwen met een gezond gewicht. Zelfs slanke vrouwen kunnen last hebben van cellulite. Doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel toenemen worden er bobbels gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters. Resultaat: afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op. Zo ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid. De aanwezigheid van cellulite is een esthetisch probleem voor de meeste vrouwen van 18 jaar en ouder en kan leiden tot aanmerkelijke psychische problemen en lage eigenwaarde.

Huidverslapping

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Naarmate men ouder wordt neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten. Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen. Tijdens de menopauze gaat dit proces drastisch sneller. Het is dus belangrijk om de cellen te prikkelen weer collageen aan te maken.

Wanneer AWT Toepassen?

 • cellulitebehandeling 
 • lichaamsversteviging
 • omvangvermindering
 • spierverbetering
 • diepe weefselmassage
 • lymfedrainage
 • behandeling van zwangerschapsstriemen
 • verbeterde elasticiteit van de huid

 

 • zichtbare reductie van cellulite
 • huidversteviging
 • afbraak van vetafzettingen
 • spierversteviging
 • huidverjonging
 • omtrekvermindering "bodyshaping"
 • non-invasive (geen herstelperiode

De effecten van VMAT op de opperhuid en het onderhuid bindweefsel

beforeandafter

Voor de VMAT: Vergrote vetcellen komen omhoog naar het huidoppervlak, wat de huid de typische sinaasappelschil uitstraling geeft. De verticale in-elastische bindweefselvezels trekken niet samen met het omliggende vetweefsel, wat leidt tot de ongewenste kuiltjes. Lokale bloedcirculatie wordt aanzienlijk verminderd.

Tijdens de VMAT: akoestische golven worden ingevoerd in het lichaam. Het bindweefsel ontspant, en de stevigheid van de opperhuid neemt toe. Bloedcirculatie in het weefsel is aanzienlijk verbeterd. De productie van collageen wordt gestimuleerd en de lederhuid en de opperhuid worden verstevigd. Het stimuleert de vetafbraak, vetcellen worden kleiner. De lymfestroom versnelt en de celwand wordt doorlatend waardoor de stofwisseling tussen de cellen verbetert.

Na VMAT:De Stevigheid en de natuurlijke elasticiteit van de huid en bindweefsel zijn verbeterd samen met een zichtbare verbetering van de huidstructuur.

Als u meer informatie wenst over Universal Contour Wrap behandelingen neem dan contact met ons opKlik hier!

 

 

 

CO2 CARBOXY THERAPIE

De CO2 Therapie boost het metabolisme dat vervolgens de geneeskracht van de huid verbetert en zorgt voor strakkere en slankere lichaamscontouren.

The Universal Contour Wrap Anti Cellulite Behandeling combineert gepatenteerde CO2 Carboxy Therapie met een reeks krachtige ingrediënten voor bewezen resultaten.

Een kuur van professionele salon behandelingen gecombineerd met regelmatig thuisgebruik van onze CO2 Body Sculptor en Anti-Cellulite Massage olie heeft een opmerkelijke cellulite vermindering van meer dan 20% aangetoond.

DE SALON BEHANDELING

De behandeling begint met het exfoliëren van de benen, het verwijderen van de dode huidcellen om zodoende een optimale penetratie van de daarna volgende producten voor te bereiden.

Onze klinisch bewezen CO2 Body Sculpting gel en pleisters voorzien in een combinatie van een zuurstofboost die verwarmend werkt en daarmee de micro-circulatie boost en de huidcellen versterkt. Deze pleisters worden geplaatst op de probleemgebieden en blijven tenminste 30 minuten op de huid.

De behandeling wordt afgerond met een 10 minuten durende drainerende massage waarbij gebruik kan worden gemaakt van Witte Jasmijn & Mint anti-cellulite Massage olie of van Rozemarijn & Limoen Detox olie

Wij maken hiervoor gebruik van een nieuwe innovatieve behandeling om hardnekkige cellulite aan te pakken! 

ACTIE!!!

Kom nu ter kennismaking naar onze salon en krijg een behandeling van €49.50 voor €39,50

I wil mee doen