Werkwijze

Door het lichaam van binnen te reinigen en op de juiste manier goed te voeden (i.p.v. te vullen).Quantum-resonance

Geef je het lichaam de mogelijkheid zichzelf te herstellen op een natuurlijke manier waarbij de weerstand verhoogd!

Wat zijn uw klachten?

Als 3care therapeut ga ik graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Door middel van vragenlijsten (anamneselijst, een lijst met eet- en drinkgewoonten), die ik vooraf per mail verstuur en een intakegesprek probeer ik alle benodigde informatie te verzamelen.

Hoe werk ik?

Uiterlijk drie dagen voordat het eerste consult is gepland is het prettig voor mij om het ingevulde vragenformulier retour ontvangen, zodat ik mij goed kan inlezen in jouw hulpvraag.

Reinigen van lichaam

Bijna altijd is het nodig om de grootste filters in je lichaam te reinigen: darmen, lever en nieren. Dat geeft vaak al een behoorlijke vooruitgang. Naast het reinigen kijk ik naar de mineralen en vitaminen status in het lichaam. Een lichamelijke klacht betekent dat er ook bepaalde tekorten zijn in het lichaam.

Metingen

Als extra hulpmiddel om een behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op je persoonlijke situatie, maak ik gebruik van een quantum analyzer. Daarmee kan ik op weefsel niveau een meting doen, en krijg ik meer inzicht in de vitaminen en mineralen status in je lichaam alsook de mate van afvalstoffen in darmen, lever en nieren. Het is vaak zeer treffend en komt het behandelresultaat ten goede.
 

Het eerste advies

Tijdens het eerste consult krijg je een advies. Een advies baseer ik op ons gesprek, de ingevulde vragenlijsten en de meting via de quantum analyzer die ik tijdens het consult zal doen.

Dat advies kan bestaan uit:

  • aanpassingen in eet-en drinkgewoonten
  • tekorten aanvullen met supplementen zoals vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en neurotransmitters
  • belastingen wegwerken
  • aanvullend onderzoek laten doen zoals een bloedonderzoek, een fecestest of een speekseltest

Wil je meer weten bel dan gerust voor vrijblijvende informatie.