Pro-AntiCellulite-PosterHR-NLpdfpage1Professional CO2 Anti-Cellulite therapie

The Universal Contour Wrap Anti Cellulite Behandeling combi neert gepatenteerde CO2 Carboxy Therapij met een reeks krachtige ingrediënten voor bewezen resultaten.

Een kuur van professionele salon behandelingen gecombineerd met regelmatig thuisgebruik van onze CO2 Body Sculptor en Anti-Cellulite Massage olie heeft een opmerkelijke cellulite vermindering van meer dan 20% aangetoond.

DE SALON BEHANDELING

De behandeling begint met het exfoliëren van de benen, het verwijderen van de dode huidcellen om zodoende een optimale penetratie van de daarna volgende producten voor te bereiden.

Onze klinisch bewezen CO2 Body Sculpting gel en pleisters voorzien in een combinatie van een zuurstofboost die verwarmend werkt en daarmee de micro-circulatie boost en de huidcellen versterkt. Deze pleisters worden geplaatst op de probleemgebieden en blijven tenminste 30 minuten op de huid.

De behandeling wordt afgerond met een 10 minuten durende drainerende massage waarbij gebruik kan worden gemaakt van Witte Jasmijn & Mint anti-cellulite Massage olie of van Rozemarijn & Limoen Detox olie

Co2-voor-web
co2-na-web
Co2-voor-web
co2-na-web

HOE WERKT HET?

De CO2 Body Sculpting Gel wordt aangebracht op de CO2 pleister dat een kettingreactie begint te starten. Het zuur en carbonaat reageren op elkaar en creëren CO2 die langzaam in the huid trekken samen met de actieve ingrediënten van de Body Sculpting Gel. De CO2 werkt op de hemaglobine in de rode bloedcellen dat zuurstof in de huid loslaat. Dit proces boost het metabolisme dat vervolgens de geneeskracht van de huid verbetert en de micro-circulatie tezamen met het huidmetabolisme zorgt voor strakkere en slankere lichaamscontouren.

De Body Sculpting Gel lost het zuur en de bicarbonaat van de CO2 pleister op.

Cellulite-Icon-3

Het zuur en zout reageren tezamen binnen de pleister, dat maakt CO2 aan.

Cellulite-Icon-2

De CO2 dringt door in de huid, werkend op de hemoglobine in de rode bloedcellen.

Cellulite-Icon-1 Zuurstofproductie wordt verhoogd en geleverd aan de huid (het Bohr Effect).

 

voor meer informatie hoe kunt u deze behandeling in uw salon gaan toepassenKlik hier